Kenyérszalonna

Kenyérszalonna

Leírás

Vékony hátszalonna, amit többnyire füstöléssel tartósítanak. Hústartalma minimális. Sokoldalúan felhasználható: sültekhez, pörköltekhez, túrós csuszához vagy magában egy szelet kenyérrel

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, zsírpapírba csomagolva.

100g Kenyérszalonna

fehérjetartalom

4 g

zsírtartalom

27 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

18 g

gramm kenyérszalonna?

Top ásványi anyagok

Nátrium

18 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

4 g

Zsír

telített zsírsav

27 g

ásványi anyagok

Nátrium

18 mg

szénhidrát

víz

18 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!