Rizses lecsó szalonnával, kolbásszal, virslivel és sok chilivel recept

Rizses lecsó szalonnával, kolbásszal, virslivel és sok chilivel
Rizses lecsó szalonnával, kolbásszal, virslivel és sok chilivel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc lecsóm. Csak azok olvassák, akik szeretik és bírják a csípőset.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal, virslivel és sok chilivel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát csíkokra, a paprikákat karikára vágjuk, a hagymákat daraboljuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Egy serpenyőbe öntünk kevés olajat, beletesszük a szalonnát, amikor megsült, hozzáadjuk a hagymákat, a chilit és a rizst, s megpirítjuk, majd beletesszük a paprikákat, végül a paradicsomot, fűszerezzük.
  3. Felszeleteljük a kolbászt és a virslit, amikor már majdnem kész a lecsó, beletesszük. Néhány perc után kikapcsoljuk a tűzhelyt, s lefedve hagyjuk, hogy hőntartáson párolódjon tovább a rizs.
  4. Tálalunk. Rozskenyérrel és vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 791
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

544