Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lencseleves füstölt kolbásszal

Lencseleves füstölt kolbásszal
Lencseleves füstölt kolbásszal
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lencsét akartunk főzni, majd ez lett belőle, nagyon finom.

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lencsét beáztatjuk, majd egyet forraljuk, és leöntjük a vizet róla.
  2. Az egyik vöröshagymába beleszurkáljuk a szegfűszeget, a zöldségeket karikára vágjuk, a krumplit kockára, a kolbászt félbe, majd szeletekre.
  3. Egy nagyobb lábasba beleteszünk minden hozzávalót, felöntjük vízzel és főzzük. Majd mielőtt majdnem kész, hozzáadjuk a leveskockát, a sót, berántjuk, majd végül a paradicsomlét, és pár percet főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 49
össznézettség: 98 063
elküldve: 2
receptkönyvben: 109
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: szilveszter, újév, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos lencseleves, paradicsomos lencseleves, füstölt kolbászos lencseleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

491
lencse 50 dkg
vöröshagyma 2 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
sárgarépa 3 db
fehérrépa 3 db
burgonya 2 db
babérlevél 2 db
szegfűszeg 3 db
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
paradicsomlé 5 dl
0 ízlés szerint
lángolt kolbász 25 dkg
víz 1.5 l