Lencseleves füstölt kolbásszal recept

1 adag
491
kcal
Lencseleves füstölt kolbásszal
Lencseleves füstölt kolbásszal
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lencsét akartunk főzni, majd ez lett belőle, nagyon finom.

hozzávalók / 7 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: szilveszter, újév, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos lencseleves, paradicsomos lencseleves, füstölt kolbászos lencseleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lencsét beáztatjuk, majd egyet forraljuk, és leöntjük a vizet róla.
  2. Az egyik vöröshagymába beleszurkáljuk a szegfűszeget, a zöldségeket karikára vágjuk, a krumplit kockára, a kolbászt félbe, majd szeletekre.
  3. Egy nagyobb lábasba beleteszünk minden hozzávalót, felöntjük vízzel és főzzük. Majd mielőtt majdnem kész, hozzáadjuk a leveskockát, a sót, berántjuk, majd végül a paradicsomlét, és pár percet főzzük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 18 464
elküldve: 1
receptkönyben: 59
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
285 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
Mindenki tudja, hogy mielőtt nekiállunk főzni, az első, hogy kezet mosunk. Ám rengeteg olyan hiba van, amit anélkül követünk el, hogy tudnánk róluk. Soroljuk a baklövéseket!
Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
491