Lángolt kolbász

Lángolt kolbász

Leírás

Lángolással tartósított húsipari vörösáru, melyet tájanként eltérő recept szerint készítenek. A hagyományosan hozzáadott alapanyagok - melyeket a bélbe töltött darált húshoz és húsféleségekhez adnak - a só, fokhagyma, csípős fűszerpaprika, valamint bors.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrában, zsírpaprírba tekerve, vagy felakasztva.

100g Lángolt kolbász

fehérjetartalom

22 g

zsírtartalom

16 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm lángolt kolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1700 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22 g

Zsír

telített zsírsav

16 g

ásványi anyagok

Nátrium

1700 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk