Kolbásszal töltött karaj recept

Kolbásszal töltött karaj
Kolbásszal töltött karaj
130 perc / előkészület: 10 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (350)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy kedvenc nálunk. Leginkább hidegen esszük, francia salátával. Ha kihűlt, akkor lehet szépen szeletelni.


hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült sertés karaj, sült karaj, egyben sült sertés karaj kolbásszal töltve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hús közepébe hosszában lyukat  szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt.
  2. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.
  3. Egy tepsibe kevés olajat teszük, beleöntünk fél deciliter vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot.
  4. 180 fokos sütőben, letakarva kb. 2 órán át sütjük.

  • költség: 2100 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 218
össznézettség: 135 984
elküldve: 24
receptkönyvben: 1 209
elkészítve: 83/99
Facebookon megjelent: 4

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

Hozzászólások (350)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

760