Igen,én is így gondoltam,csak az érdekelne,hogy hány fokon és meddig.. :P Kenyérsütésben nem vagyok még profi :)
De egyébként köszi és várom a többi infot,mert akarok ilyen kenyeret! :D
Szia! Általában 200 fokon szokták süni a kenyeret. Légkeverésesnél 180-190 fok. Szoktak még alulra rakni egy kis tűzálló edénybe vizet is. Szerintem így próbáld meg! Jó étvágyat! Éva
Szia!
Szerintem össze kell állítani a tésztát, bedagasztani, majd kelni hagyni, átgyúrni, és szerintem a legjobb az ilyen kenyereket a doboz-formában sütni. Biztos, hogy így is jó lesz. Jó étvágyat hozzá! Éva
Szia!
Szerintem össze kell állítani a tésztát, bedagasztani, majd kelni hagyni, átgyúrni, és szerintem a legjobb az ilyen kenyereket a doboz-formában sütni. Biztos, hogy így is jó lesz. Jó étvágyat hozzá! Éva
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Köszi! :) Majd igyexem! :)
Igen,én is így gondoltam,csak az érdekelne,hogy hány fokon és meddig.. :P Kenyérsütésben nem vagyok még profi :)
De egyébként köszi és várom a többi infot,mert akarok ilyen kenyeret! :D
Szia! Általában 200 fokon szokták süni a kenyeret. Légkeverésesnél 180-190 fok. Szoktak még alulra rakni egy kis tűzálló edénybe vizet is. Szerintem így próbáld meg! Jó étvágyat! Éva
Esetleg el tudnád mondani,hogyan kell gép nélkül? Engem nagyon érdekelne! Előre is köszi!
Szia!
Szerintem össze kell állítani a tésztát, bedagasztani, majd kelni hagyni, átgyúrni, és szerintem a legjobb az ilyen kenyereket a doboz-formában sütni. Biztos, hogy így is jó lesz. Jó étvágyat hozzá! Éva
Szia!
Szerintem össze kell állítani a tésztát, bedagasztani, majd kelni hagyni, átgyúrni, és szerintem a legjobb az ilyen kenyereket a doboz-formában sütni. Biztos, hogy így is jó lesz. Jó étvágyat hozzá! Éva