r
Nosalty Logó

Balzsamkrémes kecskesajt céklaágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Balzsamkrémes kecskesajt céklaágyon
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 777 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3109 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 225 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2295.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    574 mg
  • Nátrium
    1060 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    401 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    446 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    944 micro
Összesen 777 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.2 g

Zsír

  • Összesen
    159.1 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    316 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9183.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    2017 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    424 mg
  • Foszfor
    2294 mg
  • Nátrium
    4241 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268.1 g
  • Cukor
    51 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    663.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1752 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    153 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    793 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1604 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1785 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3775 micro
Összesen 3109 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    664.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    273 micro
Összesen 225 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklát alufóliába tekerjük és egy óra alatt megsütjük 200°C-on.
  2. A rucolán elhelyezzük a szép vékony szeletekre vágott céklákat, majd megszórjuk sóval és borssal.
  3. A kecskesajtot, nem grillezzük, hanem serpenyőbe tesszük. Mikor elkezd olvadni és érezzük, hogy átmelegedett ráhelyezzük a salátára.
  4. A megolvadt sajthoz, ami szinte tejszín állagú lesz ebben a formában, hozzáadjuk a balzsamkrémet, az olívaolajat és a mézet. Ezt használjuk öntetként, mellé friss baguettet tálaljunk.
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9929
  • Feltöltés dátuma: 2009. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vannak a saláta kategóriák, és ezen belül a favoritok...ez annál is több. Főleg, hogy véletlen eredményként született meg hozzá az öntet...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek