Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis kókuszos recept

hozzászólások (44)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A krémhez

A tetejére

összesen: 598 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 10 adag *

A tésztához

A krémhez

A tetejére

összesen: 5997 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A krémhez

A tetejére

összesen: 315 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (44)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Csibella
Csibella Sun, 2014-02-16 16:27

Én most sütöttem meg a sütit! ....és nem értem ezt a macerát a krém körül!
Ahogy elnézem a receptet, valami egészen sűrű krém jön ki belőle. Én biza 1 liter tejjel főztem a 2 csomag pudingot, 10 dkg (!) vajat kevertem bele még melegen, valamint töredéke cukrot, mint amit a recept ír. Tojás sárgáját szintén a meleg(!!) pudingba kevertem, de csak hármat. Szóval fele kalória, fele macera.

bnézsu
bnézsu / bnézsu Sun, 2013-12-29 16:32

Most vágtam fel az első kockákat :) Nagyon jól néz ki, finom is és gyorsan elkészíthető. Engem is nagyon zavart a nyers tojás, főleg, hogy szoptató kismama vagyok, de pont ezért amikor a pudingokat főztem kb. 3-4 perc után bele is öntöttem a cukorral elkevert sárgákat, így hőkezelve lett. Bátran ajánlom Mindenkinek :) Én pedig köszönöm a receptet!

tucsike
tucsike Tue, 2013-08-27 12:00

Bár már más is irta, engem is a nyers tojás zavar, egyébként finom lehet és ha meg tudom oldani a "tojásfőzését", biztosan ki fogom próbálni.

dorsay
dorsay Sun, 2013-09-08 16:55

Nem akarok okoskodni, de a meleg pudingba bele lehet tenni a tojásokat, a cukrokat pedig a vajjal kikeverve a már kihűlt krémbe tenni. Nem próbáltam még a receptet, de így elvileg működnie kéne :)

kispanda70
kispanda70 / kispanda70 Mon, 2013-08-26 20:12

Nagyon szeretném kipróbálni ezt a receptet, de engem egy dolog zavar, hogy nyers tojás van a krémben.

Leontina
Leontina Tue, 2011-06-21 14:37

Kedves Ági! Tegnap elkészítettem, Isteni lett. A krém állaga ideális lett. Nagyon köszönöm a receptet, mely gyors és nagyon finom, párom tetszését is elnyerte :) üdv.

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Tue, 2011-06-21 14:07

Kedves hozzászólók! Természetes, ha valakinek túl édes, valakinek meg épp nem eléggé cukros. Mindenki a saját szája ízéhez igazíthatja az édes ízt. Nekem nem volt folyós, de nem soká elkészítem újból, és figyelem majd, hogy hol és mire kell jobban odafigyelni esetleg, vagy mi lehet a baj.

Üdv: Ági

cjey
cjey Sun, 2011-06-12 09:07

en is probalkozttam vele,ma reggel vagtam meg,es a krem meg folyos maradt,eleg edesnek tunik,remelem izleni fog a tobieknek.kosz a receptet

Tomi9046
Tomi9046 / Tomi9046 Sat, 2011-06-04 14:50

Nagyon ízlett az egész családnak ez az édesség. :) Viszont a cukor mennyiség tényleg brutális.

Katka85
Katka85 Sat, 2011-05-07 19:58

Köszönöm a receptet!Isteni volt,mindenki szerette!Én kevesebb vajjal(mert azt nem szeretem)kb 10-12 dkg-mal illetve feleannyi cukorral készítettem!A család kedvence lett!Tuti,hogy nemsokára újra elkészítem!

soszoro
soszoro Mon, 2011-02-28 16:55

Finom lett és jó állagú, köszi a receptet. Én a krémbe egy citrom héját is belereszeltem, és díszítésnek még ajánlom a tetejére a reszelt zöldcitrom héjat.

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Sun, 2010-11-21 09:47

Szia Szofika!

Szerintem inkább tedd a porcukort a tojásfehérjébe, és a kristálycukrot a tésztába. A tésztának nem lesz baja. A porcukor a fehérjébe azért fontosabb, mert könnyebben oldódik fel a tojásfehérjében a porcukor, mint a kristály.

Bocsánat, ha megkéstem, de jelenleg nincs otthon netünk. Üdv: Ági

giuditta25
Szofika / giuditta25 Fri, 2010-11-19 17:06

Kedves Agi!
Most keszulok megsutni a sutit. Nekem sajna nincs cukordaralom, es osszesen kb. 20 deka porcukrom van itthon. Ha mar mindenkepp kristalycukrot kell hasznalnom, akkor inkabb a tesztaba vagy a krembe tegyem?
Udv: Szofika

joti
joti Sun, 2010-09-05 19:23

Én is megsütöttem egy kis változtatással, és nagyon finom lett. Mivel mi nyersen nem eszünk tojást (sárgáját sem), ezért a krémhez szükséges tojás sárgáját belekevertem a tészta alapanyagához. Egyébként minden mást ugyanúgy csináltam, és izlett mindenkinek.Köszi a receptet!

Szabó Viki
Lilafehér / Szabó Viki Sat, 2010-06-19 09:49

Köszi a választ. Kipróbálom majd más márkájú pudingporral is (ez ilyen tescos színes volt), hátha. A tojások nem tűntek nagynak, sőt, direkt nem a házi tojásokat használtam, amik jó nagyok, hanem boltban vásárolt kisebb méretűeket. Rama-t használtam. Te mit javasolsz? Mivel szoktad készíteni?Amúgy a tészta teteje már egyáltalán nem volt meleg, a sütőforma alja viszont még azért elég meleg volt. Lehetett ez a gond? Muszáj rájönnöm, mert meg fogom csinálni, újra, minél hamarabb. :) :) :)

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Fri, 2010-06-18 15:08

Szia Viki!

Pedig nem jut nagyon más eszembe, csak hogy még nem volt elég hideg a puding, esetleg túl lágy volt a margarinod, vagy talán próbálj ki más márkájú margarint, hátha... Esetleg még nagyon nagyok voltak a tojások, sok volt a sárgája, talán olyankor tegyél bele eggyel kevesebbet. Azért örülök neki, hogy sikered volt vele, nagyon fini, mi is nagyon szeretjük! :)

Szabó Viki
Lilafehér / Szabó Viki Fri, 2010-06-18 13:36

Kedves Ági!

Megcsináltam az egyik barátnőm szülinapjára 26 cm-es tortaformában... Nagy sikere volt. :) Csak valamiért a krém nekem túl folyós maradt, és amikor próbáltam kivenni a formából, kissé kifolyt... Mi lehetett a gond? Mit csinálhattam rosszul? Sokat vártam a pudinggal? Mert jól lehűlt, mire hozzáadtam a tojássárgás porcukor keveréket. Meg persze a vajas porcukrot. Máskor is szeretném megcsinálni, ezért érdekel, mit ronthattam el. Szerinted mi volt a baj???

Üdv,
Viki

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2010-04-20 19:27

Drága Ágikám sok isteni süteményt készítesz.....erre én vagyok a bizonyíték:)))
pusziiii a TE kedvenc szomszédasszonyod:)

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Tue, 2010-04-20 19:59

Szia drága Erzsikém! Reméltem is hogy ízlik, ha már adom...! :D Szétnéztél nálam? Jók mi? Még van pár recept, ami várakozik, de természetesen töltök fel mindig majd, ahogy készülnek a finomságok! A gyerekeim nagyon szeretnek titeket, de legfőképp téged. Én is sajnálni fogom, ha már nem leszünk szomszédok!!! Puszika

ízsyke
ízsyke / ízsyke Tue, 2010-04-20 21:22

Én is szeretlek Titeket:))))) és a szomszédság tudod csak egy dolog.....a Ti boldogulásotok a legfontosabb,mi itt leszünk és mindenképpen vissza várunk.....különben meg lehet nem tudtok nélkülem meglenni is visztek magatokkal:DDD
Ez a mai almás valami isteni volt !!!! Tegyed fel a recit:)) Puszikaaaa

tucsike
tucsike Sun, 2010-04-11 14:43

Most hűl a krém. Már előre fenem rá a fogam, mert imádom a kókuszos sütiket. Annyit változtattam a krémen, hogy a tojás sárgákat beletetterm a puding ba és együtt főztem meg. Félek a salmonellától
/bár a tojást fertőtlenitettem/ Kiváncsi vagyok arra, hogy igy nem lesz-e hig a krémem. Köszi a fincsi receptet. További szép napot!

szuszi
Jolán / szuszi Sun, 2010-04-11 11:50

Jessza....ez hihetetlenül finom !!!! Neke kicsit sok lett volna a cukor mennyisége, így az egészbe összességében 25 dkg cukrot tettem, bár....pár kanál ízes virágmézet még csempésztem a krémbe :-)
Én nem pudigporral készítettem, hanem 7 kanál finomliszttel és a magam készítette vaniliás cukorral.
Lélegzetelállítóan finom lett...olyan...olyan raffaellós. Köszönöm az élményt :-)

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Sat, 2010-04-10 14:45

Igazán nincs mit! :) Én annak is örülök, hogy valaki kipróbálja; hát még ha ízlik is neki! Jó étvágyat hozzá!!!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-04-10 13:43

Megsütöttem,várom,hogy kihűljön. Nagyon finom illat van a konyhában:) Már alig várom,hogy végre megkóstoljam!!!! Köszönöm a receptet!

bhcsilla
Bhcsilla / bhcsilla Fri, 2010-04-09 18:56

Ismerem én is ezt a receptet. Nagyon finom. Könnyű elkészíteni. Kezdők is bátran próbálkozhatnak vele. Nálunk nagy kedvenc.

Bia
Bogi :o) / Bia Fri, 2010-04-09 10:33

Hát persze már az is receptkönyvben van.És hamarosan ki is lesz próbálva.!Puszi.Bogi

becseiagi
Becsei Ágnes / becseiagi Fri, 2010-04-09 10:30

Szia Bogi! Láttad már a kókuszcsókomat? Próbáld ki! És akkor ezek szerint vevő leszel a másik kókuszos sütimre is?! :) Majd egyszer megsütöm azt is a közel jövőben, úgy is rágja a fülemet Apa! Puszika

Bia
Bogi :o) / Bia Fri, 2010-04-09 10:26

Szia Ági!Ez nagyon szuper.Én minden kókuszost nagyon szeretek.Köszi:Bogi

Baba02
Baba02 Fri, 2010-04-09 10:09

Ezt a sütit sütöttem húsvétra,csak javasolni tudom mindenkinek a kipróbálást!A család kedvence lett!
Nagyon finom:))Én még a tetejére mandulát is szórtam!!

598
tojásfehérje 6 db
porcukor 25 dkg
finomliszt 10 dkg
kókuszreszelék 15 dkg
sütőpor 0.5 csomag
vaníliás pudingpor 2 csomag
tej 0.5 l
tojássárgája 6 db
porcukor 20 dkg
vaj 20 dkg
kókuszreszelék 5 dkg