Marhafarok

Marhafarok

Leírás

A marhahús a legkedveltebb, illetve leggyakrabban fogyasztott vörös hús, vasban rendkívül gazdag és sok fehérjét is tartalmaz. A marhának a farka is ehető, bár Magyarországon a ritkábban kapható, kevésbé gyakran fogyasztott húsok közé tartozik. A marha farka általában 1,5-2 kg-ot nyom, húsa zsíros. Készíthetünk belőle levest, pörköltet, de ehetjük sütve, vagy szósszal, párolva is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marhafarok

fehérjetartalom

30 g

zsírtartalom

106011 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm marhafarok?

Top ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

30 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

egyszeresen telített zsírsav

6 g

koleszterin

106 g

ásványi anyagok

Nátrium

233 mg

szénhidrát

vitaminok

10 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!