Málnaecet

Málnaecet

Leírás

A málnaecet a málna levéből, ecetből és cukorból álló ital. Készítése: málnával megtöltünk egy üveget, ecetet adunk hozzá és 8-10 napig állni hagyjuk, majd leszűrjük a levét. Ezt többször megismételhetjük mindig friss gyümölcsökkel. Végül a leszűrt folyadékhoz cukrot adunk, 1:1 arányban, és 5 percig forraljuk, majd üvegekbe öntjük.1 pohár vízhez 1 ek. málnaecetet és 1 tk. mézet adva, frissítő üdítőitalt kapunk. Salátaöntetek hozzávalójaként is használják, különösen gyümölcssalátákhoz, de a kacsamellel és a szárnyasok májával is harmonizál

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, lezárt palackban.

100g Málnaecet

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0.93 g

víztartalom

93.81 g

gramm málnaecet?

Top ásványi anyagok

Foszfor

8 mg

Kalcium

7 mg

Magnézium

5 mg

Nátrium

5 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

7 mg

Vas

0.2 mg

Magnézium

5 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

5 mg

Cink

0.04 mg

Réz

0.008 mg

Mangán

0.249 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

cukor

0.4 g

víz

93.81 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk