r
Nosalty Logó

Rántott csirkefalatok krumplipürével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
SPAR
Rántott csirkefalatok krumplipürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír

hús

köret

Összesen 1013 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír

hús

köret

Összesen 4047 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír

hús

köret

Összesen 173 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    74.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2918.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    2465 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    616 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    606 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    194 micro
Összesen 1013 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.2 g

Zsír

  • Összesen
    297.5 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    856 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11673 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    408 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    1057 mg
  • Nátrium
    9861 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    263.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    722.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2466 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    65 mg
  • C vitamin:
    181 mg
  • D vitamin:
    514 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1223 micro
  • Kolin:
    489 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2422 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    395 micro
  • β-crypt
    176 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    775 micro
Összesen 4047 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    501.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 173 Kcal

Hozzávalók

hús

köret

Elkészítés

hús

  1. A csirkecombokat feldaraboljuk, majd sózzuk-borsozzuk. A joghurtba belekeverjük a reszelt fokhagymát. Egy jól zárható, műanyag zacskóba tesszük a húst és a fokhagymás joghurtot, alaposan átdörzsöljük, és egy órára hűtőbe tesszük.
  2. Előkészítünk három tálkát, az egyikbe a lisztet, a másikba a felvert tojást, a harmadikba pedig az apróra tört corn flakest tesszük. Ebben a sorrendben bepanírozzuk a csirkéket.
  3. Az olajat felhevítjük, és kisütjük benne a csirkefalatokat.
  4. A burgonyát bő, sós vízben feltesszük főni, és hozzáadjuk a babérlevelet és a megtisztított hagymát, valamint fokhagymát. Ha a burgonya megpuhult, leszűrjük. (A fokhagymát, babérlevelet és vöröshagymát eldobjuk.)
  5. A felkockázott vajat még a forró burgonyához hozzákeverjük, és összetörjük. Belekeverjük a tejfölt és annyit tejet, hogy a megfelelő állagot elérjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 5643
  • Feltöltés dátuma: 2018. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott hús - új bundában.

Hozzávalók

hús

köret

Címlapról ajánljuk

További cikkek