Rakott zöldbab tejfölösen recept

Rakott zöldbab tejfölösen
Rakott zöldbab tejfölösen
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már megfizethető a piacon a zöldbab. A többi hozzávaló volt itthon.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rakott zöldbab rizs nélkül, húsos zöldségrakottas
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot megpucoljuk, végeit levágjuk.
  2. A hagymát, fokhagymát aprítjuk, az újhagymát karikára, a zöldségeket kockára vágjuk. A sajtot lereszeljük.
  3. Egy serpenyőben a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot. Belevágjuk a chilit, fűszerezzük.
  4. Egy sütőedényben rétegezve lerakjuk a babot és a ragut. A tetejére locsoljuk a tejföl felét, megszórjuk a sajttal. Betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 30 percig sütjük.
  5. Tálaláskor kanalazunk rá tejfölt.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 572
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

703