r
Nosalty Logó

Rakott zöldbab tejfölösen

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Rakott zöldbab tejfölösen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 604 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1207 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 84 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    35 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1400.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    564 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    523.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    560 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    173 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    1449 micro
  • β-karotin
    4234 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1878 micro
Összesen 604 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    78.3 g

Zsír

  • Összesen
    70 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2801.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    750 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    251 mg
  • Foszfor
    1129 mg
  • Nátrium
    587 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1047.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1120 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    139 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    346 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    304 micro
  • Kolin:
    293 mg
  • Retinol - A vitamin:
    290 micro
  • α-karotin
    2897 micro
  • β-karotin
    8468 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2574 micro
  • Lut-zea
    3757 micro
Összesen 1207 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    204 micro
  • β-karotin
    598 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    182 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 84 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot megpucoljuk, végeit levágjuk.
  2. A hagymát, fokhagymát aprítjuk, az újhagymát karikára, a zöldségeket kockára vágjuk. A sajtot lereszeljük.
  3. Egy serpenyőben a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot. Belevágjuk a chilit, fűszerezzük.
  4. Egy sütőedényben rétegezve lerakjuk a babot és a ragut. A tetejére locsoljuk a tejföl felét, megszórjuk a sajttal. Betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 30 percig sütjük.
  5. Tálaláskor kanalazunk rá tejfölt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 915
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Már megfizethető a piacon a zöldbab. A többi hozzávaló volt itthon.

Címlapról ajánljuk

További cikkek