r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás túrós csuszával Amy-től

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Harcsapaprikás túrós csuszával Amy-től
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Harcsához

Csuszához

Összesen 1036 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Harcsához

Csuszához

Összesen 6213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Harcsához

Csuszához

Összesen 198 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.3 g

Zsír

  • Összesen
    60.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1495.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    613 mg
  • Nátrium
    594 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    300.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    86 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    429 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 1036 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    283.8 g

Zsír

  • Összesen
    362.6 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    145 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1068 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8970.4 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    420 mg
  • Kálcium
    708 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    553 mg
  • Foszfor
    3678 mg
  • Nátrium
    3566 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    434.3 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1805.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    587 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    32 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    102 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1383 micro
  • Kolin:
    833 mg
  • Retinol - A vitamin:
    517 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    727 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    520 micro
Összesen 6213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    82 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

Harcsához

Csuszához

Elkészítés

Harcsához

  1. Mindenek előtt a szalonnát megpirítjuk, külön tesszük a zsírtól. A zsírból 3 evőkanállal átszedünk egy lábasba.
  2. A halat megmossuk, nagyobb darabokra szeleteljük, félretesszük.
  3. A hagymát (pucolt), paprikát, paradicsomot kockázzuk, és elkezdjük pirítani a zsíron. Amikor már üveges a hagyma, hozzáadjuk a harcsát.
  4. Annyi vízzel öntsük fel, hogy éppen ellepje. Fűszerezzük. A halnak elég kevés idő kell, kb. 20 perc. Kóstoljuk meg, ha már sűrűbb pörköltes állagú, vegyük ki a haldarabokat egy tányérra. Öntsük át a szaftot egy mixerbe. Turmixoljuk össze, és adjuk hozzá a tejfölt.
  5. Tegyük vissza a halat a szaftba. Ez készen van.

Csuszához

  1. A tésztát főzzük ki (a vízbe tegyünk szalonna zsírt és himalája sót).
  2. A kifőtt tésztára tegyünk még a zsírból (ne túl sokat). Keverjük össze.
  3. A túróból morzsoljunk egy keveset egy tányérnyi tésztára, tegyünk rá tejfölt és a sült szalonnából is pár szemet, a legvégén koronázzuk meg a harcsapaprikással. Jó étvágyat kívánok!
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 245
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 41
  • Össznézettség: 171062
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Soha nem gondoltam volna, hogy a túrós csusza meg a harcsa összekombinálható, de miután ezt elkészítettem... ez valami Isteni... a párom nem rajong a halért, de ez levette a lábáról ;)

Hozzávalók

Harcsához

Csuszához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!