Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérpecsenye steak

Fehérpecsenye steak
Fehérpecsenye steak
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A piacon vettem egy hatalmas adag fehérpecsenyét tatár beefsteaknek, de maradt egy kisebb darab, amit nem használtam fel. Sokat nem szerettem volna ezzel az étellel foglalkozni, így született meg ez az egyszerűségében zseniális étel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát és a burgonyát meghámozzuk, csíkokra vágjuk, és sütőben megsütjük.
  2. A paradicsomot felkockázzuk, a madársalátát megmossuk, és összekeverjük őket sóval, borssal és egy pici olívaolajjal.
  3. A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben, és a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát és a hússzeleteket a vajban megpároljuk. A húsok mindkét oldalát 2-2 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, és 1-2 percet hagyjuk állni.
  4. A húst a krumplikkal és a salátákkal, valamint egy kis vörösáfonya-dzsemmel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 2 404
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

steak salátával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

705
fehérpecsenye 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
vaj 5 dkg
burgonya 2 közepes db
édesburgonya 2 db
madársaláta 10 dkg
paradicsom 2 közepes db
áfonyadzsem 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek