r
Nosalty Logó

Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Resztelt csirkemáj Tésztásfül konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 291 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1163 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    431 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1062.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    414 mg
  • Nátrium
    484 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    275.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4148 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    761 micro
  • Kolin:
    253 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    73 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1337 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 291 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    91.2 g

Zsír

  • Összesen
    67.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4249.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    275 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    1656 mg
  • Nátrium
    1937 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1100.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16594 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3045 micro
  • Kolin:
    1013 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    291 micro
  • β-karotin
    1522 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    5346 micro
  • Lut-zea
    818 micro
Összesen 1163 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1197 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1186 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    386 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megtisztítjuk. Kettévágjuk a nagyobb darabokat.
  2. A hagymát felszeleteljük hosszára. A paprikát kimagozzuk, felvagdossuk.
  3. Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, a paprikát is megsütjük kicsit benne. Beledaraboljuk a paradicsomot (kicsi vizet tehetünk bele, ha a paradicsom leve elfőne). Amikor megfőttek fűszereket, a csirkemájat is hozzáadjuk, pár perc alatt készre főzzük. (A májat nem szabad túlfőzni, kemény lesz!) Csak a végén sózzuk meg a kész ételt!
  4. Vízben főtt hasábburgonyával, savanyúsággal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 23 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4155
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 06.

Ajánló

A savanyúság lehet ecetes paprika, csalamádé, almapaprika, csemegeuborka. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészül. Vacsora, váratlan vendégeknek is hamar elkészül. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek