r
Nosalty Logó

Mascarponés-tonhalas szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gonoszka1
Mascarponés-tonhalas szendvics
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A szendvicskrémhez

A szendvicshez

Összesen 363 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A szendvicskrémhez

A szendvicshez

Összesen 1452 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A szendvicskrémhez

A szendvicshez

Összesen 192 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1746 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    209 mg
  • Nátrium
    1363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    100.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    470 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 363 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.9 g

Zsír

  • Összesen
    73.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6983.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    332 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    166 mg
  • Foszfor
    837 mg
  • Nátrium
    5450 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    402.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    203 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1880 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    746 micro
Összesen 1452 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    918.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    717 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    247 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    677 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 192 kcal

Hozzávalók

A szendvicskrémhez

A szendvicshez

Elkészítés

A szendvicskrémhez

  1. A szendvicskrémhez a medvehagymát és a snidlinget megmossuk, és jól lerázzuk róluk a vizet. Apróra vágjuk a medvehagymát és a snidlinget is.
  2. A tonhalról leöntjük az olajat (nem baj, ha valamennyi marad benne), majd hozzátesszük a kocka sajttal együtt a felaprított hagymákhoz, és villával jól összetörjük.
  3. Hozzákeverjük a mascarponét, borsozzuk, sózzuk. Hűtőbe tesszük fél órára.
  4. Vékony szelet kenyereket vágunk.
  5. A salátaleveleket megmossuk, és leitatjuk róluk a vizet. Ráhelyezzük a salátaleveleket a kenyérszeletekre.
  6. Elosztjuk rajtuk a szendvicskrémet, elkenjük.
  7. A megmosott paradicsomot szeletekre vágjuk, és rátesszük a szendvicsünk tetejére.
  8. Így tálaljuk ezt a nagyon finom szendvicset.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5018
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mascarponés-tonhalas szendvics
Gonoszka1 428 recept

Nagyon szeretem a tonhalat, és most reggelire ezt a szendvicskrémet találtam ki, mert maradt mascarpone a likőrös csokitorta elkészítése után. Nagyon finom, és jólesett a sok sonka után.

Hozzávalók

A szendvicskrémhez

A szendvicshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!