r
Nosalty Logó

Gyümölcsös-diós piskóta

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Gyümölcsös-diós piskóta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 698 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2794 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.2 g

Zsír

  • Összesen
    35.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    405 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1011.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    414 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    711 micro
Összesen 698 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    142.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    81 g
  • Koleszterin
    1620 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4045.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    390 mg
  • Foszfor
    1657 mg
  • Nátrium
    1182 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    303.6 g
  • Cukor
    161 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    771.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    731 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    385 mg
  • D vitamin:
    357 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    520 micro
  • Kolin:
    1392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    697 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    259 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2845 micro
Összesen 2794 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    260.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a cukorral fényesre keverjük.
  3. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a szódabikorbónával elkevert lisztet, de ekkor már csak fakanállal keverjük.
  4. Tepsit sütőpapírral kibélelünk, rászórjuk a durvára vágott diót, ráöntjük a tésztát, és rátesszük felváltva a karikázott kivit és a narancsgerezdeket.
  5. Tetejét cukorral megszórjuk, és készre sütjük (tűpróba).
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3341
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyuci alkotott. Felmérte, hogy mi van itthon, és ez készült belőle. Lefotózta, és közölte, hogy legyek szíves ezt is feltölteni! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!