r
Nosalty Logó

Agnello alle olive (Olívás báránysült)

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Agnello alle olive (Olívás báránysült)
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 821 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 3284 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.9 g

Zsír

  • Összesen
    68.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    915.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 821 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.7 g

Zsír

  • Összesen
    275.1 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    131 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3663.7 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    1629 mg
  • Nátrium
    1318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    769.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    61 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    199 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    606 micro
Összesen 3284 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bárányhúst vékonyan beszórjuk 1 evõkanálnyi liszttel.
  2. Egy párolóedényben felhevítünk 6 evőkanálnyi olajat, beletesszük a húst és körbepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az egyik citrom levét és 1/8 liter húslevest.
  3. Kis lángon, lefedve, fél óráig pároljuk. Fél óra után hozzáadunk 5 dkg finomra vágott olívabogyót és a finomra vágott paprikát. Beleszórjuk az oregánólevelek felét és hozzáöntünk még 1/8 l húslevest.
  4. Lefedve, mintegy fél óra alatt, készre pároljuk (míg a hús meg nem puhul). Hozzáadunk 5 deka egész olajbogyót. A mártást sóval és citromlével fűszerezzük.
  5. A húst vékony szeletekre vágjuk és elõmelegített tálra helyezzük.
  6. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7372
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 20.

Ajánló

Mint, ahogy én is tettem: tálalhatjuk tésztával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kipróbáltam és nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk