r
Nosalty Logó

Őszibarackos clafoutis

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Samy
Őszibarackos clafoutis
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 565 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2257 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 163 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    236 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    422.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    194 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.8 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    224.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    662 micro
  • β-crypt
    164 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    367 micro
Összesen 565 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    91.5 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    942 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1689.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    303 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    776 mg
  • Nátrium
    392 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    319.2 g
  • Cukor
    225 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    899.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1103 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    653 mg
  • Retinol - A vitamin:
    858 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2649 micro
  • β-crypt
    655 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1468 micro
Összesen 2257 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 163 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat keverjük krémesre a cukorral. Adjuk hozzá a citromhéjat, és a vanília aromát. Felváltva, kisebb adagokban keverjük hozzá a lisztet és a tejszínt.
  2. A felezett barackokat locsoljuk meg a rummal.
  3. Vajazzunk ki egy közepes jénai tálat, öntsük bele a masszát, óvatosan helyezzük bele a felezett barackokat vágással lefelé. Tegyük 25 percre hűtőbe.
  4. 180 fokon (nem előmelegített sütőben) süssük 35-40 percig. Hagyjuk kicsit kihűlni, szórjuk meg natúr pisztáciával és porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 259
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 17081
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyar konyhában találtam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek