Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hájas tészta bármilyen süteményhez recept

hozzászólások (14)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 755 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 8 adag *

összesen: 6034 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 460 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

margica
margica Thu, 2020-01-23 10:50

heló mindenki!
az lenne a kérdésem, hogy az ugyanígy készített süteményem, miért puhul meg másnapra ?

Trixi63
Trixi63 Mon, 2019-01-28 12:28

Szia,
A fagyasztóból kivéve szobahőmérsékleten engedjük fel a tésztát? És aztán már csak nyújtjuk, és töltjük?

Köszönettel: Trixi

Dorka
Dorka / Dorka Tue, 2019-01-29 09:28

Szia! Igen, szobahőmérsékleten hagyod kiolvadni és máris nyújthatod és töltheted. Szép napot! :)

torpi
torpi Wed, 2015-07-08 01:36

Kedves Tatu! En ugy gondolom hogy ez mindenki receptje.Kar ilyen hozzaszolast beirni, de ugy latom megiscsak le van mentve a receptjei koze :)

torpi
torpi Wed, 2015-07-08 01:32

A hajas teszta sokaig sul es jol at kel sutni.En ugyanilyen osszekeszitessel szoktam csinalni azzal a kulombseggel, hogy bor helyett ecetet teszek bele. A suto magas hofokon kel hogy legyen 200 fok mert ha nem eleg meleg akkor a haj kisul belole.Regi recept en meg az edesanyamtol tanultam.Gratulalok neked.
udv.Valeria

Tatu
Tatu Fri, 2015-02-06 17:03

Kedves Dorka ! EZ nem az ÖN receptje!! LÁSD: HORVÁTH ILONA, SZAKÁCSKÖNYV
1986. ÉVI KIADÁS 282. oldal. Nem illik. "plágium"
Üdvözlettel Tatu

Dorka
Dorka / Dorka Sat, 2015-02-07 08:17

Kedves Tatu! Senki nem állította, hogy ez az én receptem!!!! A feltöltött receptjeim között vannak olyanok amihez oda is van írva, hogy újságból vagy innen-onnan vettem!!!!! Ha alaposan körülnéz az oldalon, láthatja, hogy minden szakács feltünteti, hogy saját recept, sőt azt is ha nem. Sehol nem állítottam, hogy az én receptem!! Kipróbáltam bevált, megosztottam másokkal!!

fegyvernek
fegyvernek Sat, 2013-06-08 15:10

Most sült ki a lekváros kiflim ebböl a tásztából,és nagyon finom lett.köszönöm.Szilvia.

Dorka
Dorka / Dorka Sun, 2013-06-09 07:42

Kedves Szilvia!
Nagyon szivesen, örülök ,hogy ízlett! Üdv:Dorka

Dorka
Dorka / Dorka Sat, 2013-03-09 10:01

Kedves Boribon!
Én 180 fokon szoktam sütni kb. 25-30 percig, amikor a teteje már kezd pirulni akkor jó! Üdv: Dorka

Boribon
Boribon / Boribon Sat, 2013-03-09 02:14

Kedves Dorka, az ilyen tipusu tesztakat hogy kell sutni? Magas vagy alacsonyabb hofokon, rovid vagy hosszabb ideig? Koszi es jo hetveget!

755
finomliszt 70 dkg
sertésháj 40 dkg
tejföl 2 ek
tojás 1 db
fehérbor 1 dl
1 kk
cukor 0.5 teáskanál
szódavíz 10 ml