r
Nosalty Logó

Gyümölcsös-diós piskóta

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Gyümölcsös-diós piskóta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 698 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2794 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.2 g

Zsír

  • Összesen
    35.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    405 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1011.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    414 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    711 micro
Összesen 698 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    142.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    81 g
  • Koleszterin
    1620 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4045.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    390 mg
  • Foszfor
    1657 mg
  • Nátrium
    1182 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    303.6 g
  • Cukor
    161 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    771.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    731 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    385 mg
  • D vitamin:
    357 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    520 micro
  • Kolin:
    1392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    697 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    311 micro
  • β-crypt
    259 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2845 micro
Összesen 2794 kcal
  • 7% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    260.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a cukorral fényesre keverjük.
  3. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a szódabikorbónával elkevert lisztet, de ekkor már csak fakanállal keverjük.
  4. Tepsit sütőpapírral kibélelünk, rászórjuk a durvára vágott diót, ráöntjük a tésztát, és rátesszük felváltva a karikázott kivit és a narancsgerezdeket.
  5. Tetejét cukorral megszórjuk, és készre sütjük (tűpróba).
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3341
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyuci alkotott. Felmérte, hogy mi van itthon, és ez készült belőle. Lefotózta, és közölte, hogy legyek szíves ezt is feltölteni! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek