Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ganache krémes torta recept

hozzászólások (13)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A ganache krémhez

A díszítéshez

összesen: 654 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

A tésztához

A ganache krémhez

A díszítéshez

összesen: 3920 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A ganache krémhez

A díszítéshez

összesen: 335 kcal

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

suvkat
suvkat Sun, 2012-02-26 11:27

Nekem teljesen híg, folyós maradt, egyszerű csokiöntetes piskóta lett a vége.

Kenvelo
Kenvelo / Kenvelo Sun, 2012-02-26 11:55

El nem tudom képzelni mi lehetett a baj... Én két külön márkájú tejszínt is használtam már, és reggelre mindig megkötött, sőt ha gyorsítani akartam a folyamatot akkor betettem a fagyasztóba kb két órára... De hogy mitől köt meg azt nem tudom, amikor először csináltam akkor kíváncsian vártam a reggelt, mert kb arra számítottam ami veled történt, de nem, megkötött és vágható lett mint a képen..

suvkat
suvkat Sun, 2012-02-26 15:35

Hagyományos zacskós tejszínt használtam, gondoltam ha nem kell felverni, nem lehet belőle baj. Lehet, hogy ez az oka, majd kipróbálom növényi tejszínnel is. Ettől függetlenül pillanatok alatt elfogyott, de én nagyon kíváncsi lennék arra a szép krémes állagra, biztos ízvilágban is más egy kicsit.

Kenvelo
Kenvelo / Kenvelo Sun, 2012-02-26 18:00

Aki kóstolta mindenkinek beugrott valami a krém izéről. A legtöbben a lúdláb tortára, és párizsi csúcsra asszociáltak..

suvkat
suvkat Fri, 2012-03-16 11:38

Nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy megint megcsináltam, de most hulalából, az eredmény tökéletes lett. Elkeserítő, hogy a hagyományos tejszínt már semmire sem lehet használni. :(

timea01
timea01 Sat, 2012-02-25 09:55

szia én azt szeretném tudni hogy semmi baja nem lesz a habtejszínek ha felfőzőm.:o)

Kenvelo
Kenvelo / Kenvelo Fri, 2012-02-24 13:24

Igen, gyümölcstorta formában kell sütni. Nekem pont fél literes a tortalap ürege. Akinek ennél kisebb, és marad krém, a maradékot egy kehelybe be kell önteni, és úgy is el fog fogyni... :)

sz.j.
sz.j. Fri, 2012-02-24 12:56

szerintem gyümölcstorta formában sütötte meg annak ilyen a teteje

Kenvelo
Kenvelo / Kenvelo Fri, 2012-02-24 11:28

Szia.

Habtejszín kell hozzá. Én "Meggle"-t vettem. De a hulala is jó nagyon jó minőség...

654
tojás 4 db
finomliszt 4 púpozott ek
cukor 4 ek
sütőpor 1 tk
napraforgó olaj 1 ek
habtejszín 500 ml
étcsokoládé 300 g
vaníliaaroma 2 teáskanál
porcukor 1 ek