r
Nosalty Logó

Cseresznyés-pudingos pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Cseresznyés-pudingos pite
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1974 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 7895 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 195 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    75.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2220 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    722 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    789 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    277.1 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    653 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    617 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    421 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    542 micro
Összesen 1974 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.3 g

Zsír

  • Összesen
    302.2 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    61 g
  • Koleszterin
    1166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8879.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    383 mg
  • Kálcium
    2888 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    379 mg
  • Foszfor
    3155 mg
  • Nátrium
    2034 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1108.3 g
  • Cukor
    337 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    1412.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2611 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    216 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    968 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2468 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1682 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2169 micro
Összesen 7895 kcal
  • 6% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    219.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
  2. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak a pudingporhoz keverünk még 3 ek. lisztet.
  3. A tésztát kétfelé vesszük, és tepsi nagyságúra nyújtjuk.
  4. Egyiket befektetjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával, és villával megszurkáljuk.
  5. A pudingot rákanalazzuk, elsimítjuk, megszórjuk magozott cseresznyével és vaníliás cukorral.
  6. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megszurkáljuk, és lekenjük egy felvert tojással.
  7. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 271
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 77199
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Cseresznyés-pudingos pite
Salamon Csilla 1202 recept

Nagyon finom puha marad a tésztája még 2 nap múlva is.:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!