r
Nosalty Logó

Brokkolis-parajos marhafartő

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Brokkolis-parajos marhafartő
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 455 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 1814 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 111 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    31.7 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1028.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    354 mg
  • Nátrium
    433 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    490 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    260 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1257 micro
  • β-karotin
    5250 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5552 micro
Összesen 455 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    126.8 g

Zsír

  • Összesen
    121.7 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4112.5 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    452 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    325 mg
  • Foszfor
    1418 mg
  • Nátrium
    1732 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    892.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1959 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    323 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1042 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    562 micro
  • Kolin:
    567 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5027 micro
  • β-karotin
    21001 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    22210 micro
Összesen 1814 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    308 micro
  • β-karotin
    1287 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1361 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A páchoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és jól összekeverjük a páccal. 30 percre hűtőbe tesszük.
  2. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk, a spenótot kisebb darabokra tépkedjük.
  3. Egy wokban vagy serpenyőben felmelegítünk2 evőkanál szezámolajat, beledobjuk a húst, és keverve-rázva 2-3 percig sütjük benne. Kivesszük a serpenyőből, és felretesszük.
  4. A keményítőt összekeverjük a szójaszósszal, és állni hagyjuk.
  5. A maradék szezámolajat felmelegítjük, beletesszük a brokkolit, répát, ésrázva sütjük 2-3 percig.
  6. Hozzáadjuk az alaplét, és lefedve 1-2 percig pároljuk a zöldségeket. Végül belekeverjük a spenótot, a marhahúst és a keményítős keveréket. Addig főzzük, míg a lé sűrűsödni nem kezd.
  7. Frissen főtt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5915
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 13.

Ajánló

Főtt rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretem a kínai konyhát.  Ebben a receptben sem kellett csalódnom.

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!