hozzászólások (26)
1803 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (26)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      polarbear70
      polarbear70 p, 2015-12-18 17:00

      Kedves Glaser! A csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban receptedhez milyen köretet javasolsz a rizsen kívül?

      glaser
      Glaser / glaser p, 2015-12-18 17:09

      Kedves polarbear70! Talalhatod tesztaval, burgonyaval, vagy friss kenyerrel. Udv Maria

      fkatica
      fkatica cs, 2015-12-17 11:57

      Kedves Glaser! A tőzegáfonyás vaniliás kiflit minden karácsonykor, úgy most is megsűtöm. Családom imádja! Köszönet, kellemes ünnepeket!

      gyongykata
      gyongykata cs, 2015-05-28 18:06

      Időről időre ráakadok a receptjeidre, és nagyon fincsik, különlegesek :)

      csella
      csella v, 2015-01-25 12:46

      Kesves Glaser, a mákos sütemény recepted nekem nagyon bejön, tökéletesen adtad meg a hozzávalókat és az elkészítés módját, pont olyan lett amit elképzeltem, egyszerű de nagyszerű, kezdő cukrászoknak is ajánlom. Köszönöm :)

      Mucika58
      Mucika58 sze, 2014-03-26 09:45

      Szia Glaser ! :) Kérlek mond meg nekem hol lehet venni
      - masala
      -harissa fűszereket ? gondolom ezek Indiai fűszerek lehetnek.
      Köszönöm :) Judit

      Ellák
      Tésztásfül / Ellák h, 2013-11-25 17:09

      Szia Glaser

      Nem régen , vagyok fent , mint hobby kedvelő. Sok szeretettel gratulálok! Aki ennyi és finom recepttel ajándékoz meg bennünket. A mai címlapra kerülésedet is külön üdvözlöm!
      Köszönjük a családom nevében is!

      glaser
      Glaser / glaser p, 2013-11-29 06:57

      Kedves Ellak! Nagyon szepen köszönöm, es kivanok neked jo sütest-fözest.

      szaboag
      szaboag sze, 2013-02-20 14:54

      Kedves Glaser!
      Nincs feltüntetve a Meggyes túrókrém desszert alapanyagok között a tejföl, amit a recept ír..., végül is mennyi tejföl kerüljön bele???? Köszi!

      taranikó
      taranikó p, 2013-02-15 15:27

      Kedves Maria!
      Azt az információt kaptam, hogy te laktál Németorszgában. Én kb. fél éve lakom itt, és örülnék, ha egy-két dologban tudnál segíteni. Ha van rá időd, küld el az e-mail címedet, és akkor kérdeznék pár dolgot.
      Üdv. Anikó
      tarancsa@gmail.com

      kocsjudit
      Kócs Judit / kocsjudit sze, 2012-11-21 18:26

      Szia!
      Kínai sertéshús tojásos rizzsel receptedet elkészítettem és igen ízlett mindenkinek. Mondom úgy hogy mi rendszeresen járunk Londonban Kínai kifőzdékbe és van összehasonkítási alapunk de ez dícséretként szoljon neked! :) Köszönöm a receptet!

      Judit7
      Juditta / Judit7 sze, 2012-07-25 12:42

      Kedves Glaser! szeretnem megkoszonni neked, hogy felfedeztetted velem a boroka izet! Imadom!

      dávidka
      dávidka h, 2012-01-02 11:26

      kedves glaser nekem a non plus ultra a kedvenc süteményem de sajnos a hab mindig öszeesik a tied olyan mutatos szeretnélek megkérni mond el te hogy csinálod a habot köszi ÉVA

      glaser
      Glaser / glaser k, 2012-01-03 14:56

      Kedves Eva. En elöször a tojasfeherjet kemeny habba verem, majd adagonkent hozzaadom az atszitalt porcukrot es tovabb verem mig annyira kemeny lesz, hogyha egy kessel a habba belevagok latszodjon a vagas. De megprobalhatod gözfürdöben is felverni. Üdv:Maria

      dávidka
      dávidka k, 2012-01-03 20:19

      Köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltál probálkozóm ha sikerült jelentkezem üdv Éva

      bokine
      bokine / bokine sze, 2011-04-20 10:58

      Kedves Glaser!
      Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, sok-sok szeretettel: Bokrosné Erika

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva szo, 2010-12-25 19:36

      Békés,boldog karácsonyi ünnepeket, és nagyon boldog új évet kívánok neked és családodnak!Éva-Anyóca

      Lázár Panni
      Bloemcake / Lázár Panni sze, 2010-03-31 14:06

      Kedves Mária Glaser, a Szakács!

      Gratulálok a sok jó és finom recepthez.Elsőnek a Húsvéti kenyeret fogom elkésziteni, aztán sorra veszem a többit.Sajnálom, hogy csak most ismertem meg ezt a weboldalt.
      További sok sikert, jó ételeket és szép felvételeket és nem utolsó sorban áldott húsvéti ünnepeket
      kivánok.
      Üdvözlettel,
      Panni

      Peres Anna
      Peres Anna k, 2010-01-26 22:57

      Kedves Glaser!
      Év(tizedek) óta vágyódom a szoljanka-leves után, amit egyetemista koromban az akkori NDK-ban (Greifswald) ettünk állandóan, de sajnos sehol nem találok receptet róla. Mivel több receptet is feltettél. amik a német konyhát jellemzik, szeretném kérni, hogy amennyiben van a birtokodban ilyen recept, legyél kedves megosztani velünk!
      Nagyon gratulálok a receptjeidhez:
      Peres Anna

      glaser
      Glaser / glaser p, 2010-01-29 11:27

      Kedves Anna!
      Sajnos nincs kiprobalt szoljanka receptem, de van egy kedves baratnöm akiröl tudom, hogy gyakran kesziti a szoljankat, ugyhogy majd töle elfogom kerni a receptet es akkor majd ide is felkerül.
      Üdv Maria Glaser

      Peres Anna
      Peres Anna p, 2010-01-29 21:16

      Kedves Maria!
      Köszönöm a gyors válaszod és nagyon-nagyon várom a receptet!
      Minden szépet kívánok Neked:
      P. Anna