hozzászólások (27)
1863 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (27)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      DeákAndrea
      Lizinka / DeákAndrea h, 2017-11-13 15:36

      Kedves Mária!
      Nagyon klassz az új profilképed. Mindig megdobogtatja a szívemet egy csodálatos hegyvidék még akkor is, ha esetleg csak háttérként szerepel. Mi is nagy "hegyi emberek" vagyunk hétvégeken túrázunk az alacsonyabb és magasabb hegyekben. Az előző képeden egy sípálya volt mögötted? Szeretnék gratulálni a sok nagyszerű receptedhez! További szép napot és jó sütés-főzést kívánok!
      Andi

      polarbear70
      polarbear70 p, 2015-12-18 16:00

      Kedves Glaser! A csirkemáj mustáros-tejszínes mártásban receptedhez milyen köretet javasolsz a rizsen kívül?

      glaser
      Glaser / glaser p, 2015-12-18 16:09

      Kedves polarbear70! Talalhatod tesztaval, burgonyaval, vagy friss kenyerrel. Udv Maria

      fkatica
      fkatica cs, 2015-12-17 10:57

      Kedves Glaser! A tőzegáfonyás vaniliás kiflit minden karácsonykor, úgy most is megsűtöm. Családom imádja! Köszönet, kellemes ünnepeket!

      gyongykata
      gyongykata cs, 2015-05-28 17:06

      Időről időre ráakadok a receptjeidre, és nagyon fincsik, különlegesek :)

      csella
      csella v, 2015-01-25 11:46

      Kesves Glaser, a mákos sütemény recepted nekem nagyon bejön, tökéletesen adtad meg a hozzávalókat és az elkészítés módját, pont olyan lett amit elképzeltem, egyszerű de nagyszerű, kezdő cukrászoknak is ajánlom. Köszönöm :)

      Mucika58
      Mucika58 sze, 2014-03-26 08:45

      Szia Glaser ! :) Kérlek mond meg nekem hol lehet venni
      - masala
      -harissa fűszereket ? gondolom ezek Indiai fűszerek lehetnek.
      Köszönöm :) Judit

      Ellák
      Tésztásfül / Ellák h, 2013-11-25 16:09

      Szia Glaser

      Nem régen , vagyok fent , mint hobby kedvelő. Sok szeretettel gratulálok! Aki ennyi és finom recepttel ajándékoz meg bennünket. A mai címlapra kerülésedet is külön üdvözlöm!
      Köszönjük a családom nevében is!

      glaser
      Glaser / glaser p, 2013-11-29 05:57

      Kedves Ellak! Nagyon szepen köszönöm, es kivanok neked jo sütest-fözest.

      szaboag
      szaboag sze, 2013-02-20 13:54

      Kedves Glaser!
      Nincs feltüntetve a Meggyes túrókrém desszert alapanyagok között a tejföl, amit a recept ír..., végül is mennyi tejföl kerüljön bele???? Köszi!

      taranikó
      taranikó p, 2013-02-15 14:27

      Kedves Maria!
      Azt az információt kaptam, hogy te laktál Németorszgában. Én kb. fél éve lakom itt, és örülnék, ha egy-két dologban tudnál segíteni. Ha van rá időd, küld el az e-mail címedet, és akkor kérdeznék pár dolgot.
      Üdv. Anikó
      tarancsa@gmail.com

      kocsjudit
      Kócs Judit / kocsjudit sze, 2012-11-21 17:26

      Szia!
      Kínai sertéshús tojásos rizzsel receptedet elkészítettem és igen ízlett mindenkinek. Mondom úgy hogy mi rendszeresen járunk Londonban Kínai kifőzdékbe és van összehasonkítási alapunk de ez dícséretként szoljon neked! :) Köszönöm a receptet!

      Judit7
      Juditta / Judit7 sze, 2012-07-25 11:42

      Kedves Glaser! szeretnem megkoszonni neked, hogy felfedeztetted velem a boroka izet! Imadom!

      dávidka
      dávidka h, 2012-01-02 10:26

      kedves glaser nekem a non plus ultra a kedvenc süteményem de sajnos a hab mindig öszeesik a tied olyan mutatos szeretnélek megkérni mond el te hogy csinálod a habot köszi ÉVA

      glaser
      Glaser / glaser k, 2012-01-03 13:56

      Kedves Eva. En elöször a tojasfeherjet kemeny habba verem, majd adagonkent hozzaadom az atszitalt porcukrot es tovabb verem mig annyira kemeny lesz, hogyha egy kessel a habba belevagok latszodjon a vagas. De megprobalhatod gözfürdöben is felverni. Üdv:Maria

      dávidka
      dávidka k, 2012-01-03 19:19

      Köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltál probálkozóm ha sikerült jelentkezem üdv Éva

      bokine
      bokine / bokine sze, 2011-04-20 09:58

      Kedves Glaser!
      Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, sok-sok szeretettel: Bokrosné Erika

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva szo, 2010-12-25 18:36

      Békés,boldog karácsonyi ünnepeket, és nagyon boldog új évet kívánok neked és családodnak!Éva-Anyóca

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó sze, 2010-03-31 13:06

      Kedves Mária Glaser, a Szakács!

      Gratulálok a sok jó és finom recepthez.Elsőnek a Húsvéti kenyeret fogom elkésziteni, aztán sorra veszem a többit.Sajnálom, hogy csak most ismertem meg ezt a weboldalt.
      További sok sikert, jó ételeket és szép felvételeket és nem utolsó sorban áldott húsvéti ünnepeket
      kivánok.
      Üdvözlettel,
      Panni

      Peres Anna
      Peres Anna k, 2010-01-26 21:57

      Kedves Glaser!
      Év(tizedek) óta vágyódom a szoljanka-leves után, amit egyetemista koromban az akkori NDK-ban (Greifswald) ettünk állandóan, de sajnos sehol nem találok receptet róla. Mivel több receptet is feltettél. amik a német konyhát jellemzik, szeretném kérni, hogy amennyiben van a birtokodban ilyen recept, legyél kedves megosztani velünk!
      Nagyon gratulálok a receptjeidhez:
      Peres Anna

      glaser
      Glaser / glaser p, 2010-01-29 10:27

      Kedves Anna!
      Sajnos nincs kiprobalt szoljanka receptem, de van egy kedves baratnöm akiröl tudom, hogy gyakran kesziti a szoljankat, ugyhogy majd töle elfogom kerni a receptet es akkor majd ide is felkerül.
      Üdv Maria Glaser

      Peres Anna
      Peres Anna p, 2010-01-29 20:16

      Kedves Maria!
      Köszönöm a gyors válaszod és nagyon-nagyon várom a receptet!
      Minden szépet kívánok Neked:
      P. Anna