r
Nosalty Logó

Vasi pecsenye VnéEdit konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Vasi pecsenye VnéEdit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A páchoz

A bundához

A körethez

Összesen 1428 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A páchoz

A bundához

A körethez

Összesen 2856 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A páchoz

A bundához

A körethez

Összesen 118 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.7 g

Zsír

  • Összesen
    62.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    213 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3551.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    765 mg
  • Nátrium
    2278 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    132 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    339 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 1428 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.5 g

Zsír

  • Összesen
    124.8 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7103.7 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    220 mg
  • Kálcium
    536 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    221 mg
  • Foszfor
    1530 mg
  • Nátrium
    4555 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    264.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    686.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    143 mg
  • D vitamin:
    420 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    678 micro
  • Kolin:
    501 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 2856 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 118 kcal

Hozzávalók

A páchoz

A bundához

A körethez

Elkészítés

A páchoz

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk, őrölt borssal meghintjük, majd egy tálba lerakjuk. Fokhagymával összekevert tejjel leöntjük. Megkeverjük, és a hűtőbe tesszük. Ezt a sütés előtti napon is megtehetjük, csak keverjük át néhányszor.
  2. Másnap a lecsepegtetjük róla fokhagymás tejet, majd paprikás lisztbe forgatjuk, és bő olajban (kb. 5 dl) fedő alatt lassú tűznél kisütjük.
  3. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a rizst, őrölt borssal enyhén megszórjuk, és ráöntjük a húsleveslét. Fedő alatt lassú tűznél hagyjuk egy kicsit duzzadni, főni. Ezután a felforrósított sütőbe tesszük, hogy ott dagadjon készre.
  4. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, kissé megsózzuk, egy kanál olajon, kevés víz hozzáadásával fedő alatt megpároljuk.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 161
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 13609
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Több alkalommal készítettem már, családunk kedvence lett.

Hozzávalók

A páchoz

A bundához

A körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!