Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalkrém Glaser konyhájából

Tonhalkrém Glaser konyhájából
Tonhalkrém Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérre vagy pirítósra kenve, de tálalhatjuk friss zöldségekhez mártogatósként.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

halkrém, tonhalkrém, joghurtos-majonézes halkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A konzervet leszűrjük, majd a mustárral, majonézzel, joghurttal és a hagymával egy konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesre dolgozzuk.
  2. A krémhez keverjük az apróra vágott petrezselymet.
  3. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 11 348
elküldve: 1
receptkönyvben: 127
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1885 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

130
tonhalkonzerv 185 g
mustár 1 teáskanál
majonéz 2 ek
görög joghurt 1 ek
salottahagyma 0.5 db
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 tk