r
Nosalty Logó

Tárkonyos csirkeragu Glaser konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tárkonyos csirkeragu Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 512 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1025 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 89 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    26.6 g

Zsír

  • Összesen
    36.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1053.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    336 mg
  • Nátrium
    552 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    393 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    1243 micro
  • β-karotin
    3072 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    832 micro
Összesen 512 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    53.2 g

Zsír

  • Összesen
    73.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    289 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2106.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    671 mg
  • Nátrium
    1103 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    494.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    786 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    2486 micro
  • β-karotin
    6144 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1664 micro
Összesen 1025 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    213 micro
  • β-karotin
    527 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 89 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megpucoljuk, négybe vágjuk, majd kevés olajon egy serpenyőben megpirítjuk. Kivesszük, és félretesszük.
  2. A combokat megmossuk, szárazra itatjuk, lebőrözzük, kicsontozzuk, majd a húst kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk.
  3. A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, felhevítjük, rászórjuk a húst, és körbe megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, további 2-3 percig pirítjuk, majd sóval, borssal, paprikával fűszerezzük, és felöntjük a levessel. Felfőzzük, lefedve kb. 15 percig főzzük.
  4. Közben megtisztítjuk sárgarépát, és kockákra vágjuk. A sárgarépát a húshoz adjuk, és további 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a fagyasztott zöldborsót és a gombát, és további 5 percig főzzük.
  5. A lisztet elkeverjük a tejföllel és egy kis vízzel. A raguhoz adjuk, és kb. 3-5 percig főzzük, míg besűrűsödik. Megszórjuk az apróra vágott tárkonnyal. Sóval, borssal, ecettel ízesítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 222
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 13076
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha nincs tárkonyecetünk, ízesítsük a ragut frissen csavart citromlével.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek