r
Nosalty Logó

Szivárvány túrós fantáziasüti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Szivárvány túrós fantáziasüti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 479 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1437 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 255 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    846.2 g
  • Cink
    217 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    167 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    251 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    98.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    259 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 479 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.8 g

Zsír

  • Összesen
    91.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2538.6 g
  • Cink
    652 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    502 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    754 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    25 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.4 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    296.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    778 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    302 mg
  • Retinol - A vitamin:
    741 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    437 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 1437 kcal
  • 11% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    450.1 g
  • Cink
    116 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    89 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    53 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 255 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást a cukrokkal, a tejföllel jól elkeverjük. Majd folyamatosan adjuk hozzá a többi alapanyagot is (a vanília, a kakaópor és a szörp kivételével), amivel jól elkeverjük. 20 percet állni hagyjuk.
  2. 3 felé vesszük a masszát. Az egyikbe a vaníliaaromát, a másikba a kakaóport, a harmadikba a málnaszörpöt vagy más piros szörpöt keverünk.
  3. A szilikonforma közepébe teáskanállal teszünk a fehér masszából, majd a barna, végül a piros krémből. Olyan vastagra pakoljuk, amilyen vastagra szeretnénk, hogy süljön.
  4. Előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük. Kiborítgatjuk a szilikonformából, és fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3555
  • Feltöltés dátuma: 2018. november 12.

Ajánló

Lágy margarint tegyünk hozzá, ne jéghideget!!!

Receptkategóriák

Mutatós kis édességet alkottam szerintem. A lányomnak elküldtem a fotóját, és neki is tetszett nagyon. Drága keresztanyám meg is tudta kóstolni, hisz akkor érkezett hozzám, mikor épp elkészült...... :-)))))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.