Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szardíniás bruschetta paradicsommal

Szardíniás bruschetta paradicsommal
Szardíniás bruschetta paradicsommal
12 perc / előkészület: 10 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvenc olasz szendvicsem a bruschetta, kedvenc halkonzervem a szardínia, kevesebb mint 15 perc kell az elkészítéséhez.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, meglocsoljuk a hal olajával és chiliszósszal.
  2. Ráteszünk 4 szelet paradicsomot, a szardínia felét, rávágjuk a megmaradt fokhagymát, fél paradicsommal és bazsalikomlevelekkel díszítjük, vágunk rá chilit. Vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 251
elküldve: 0
receptkönyvben: 2
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

Szardíniás bruschetta paradicsommal, chiliszósszal, bazsalikommal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

600
kenyér 2 szelet
fokhagyma 2 gerezd
szardínia 11.5 dkg
paradicsom 2 db
olajbogyó 12 db
chiliszósz 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
csípős fűszerpaprika 2 csipet
oregánó 1 kk
bazsalikom 5 levél
chili 1 db