r
Nosalty Logó

Rizses-csirkés töltött paradicsom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rizses-csirkés töltött paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 365 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1456 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 86 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.8 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    877.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    257.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 365 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    103.3 g

Zsír

  • Összesen
    75.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    309 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3510.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1357 mg
  • Nátrium
    931 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1030.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    645 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    86 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    284 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    808 micro
  • β-karotin
    3683 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    984 micro
Összesen 1456 kcal
  • 8% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    205.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    215 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1202 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet apró kockára vágjuk és egy kevés olívaolajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. Hozzáadjuk a rizst, ezzel is pár percig pirítjuk.
  3. A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk. A kivájt belsőt szintén felaprítjuk és a kész húshoz adjuk.
  4. Húsleves alaplével felöntjük. (Annyival, hogy bőven ellepje a rizst) Curryvel fűszerezzük.
  5. Lefedve 1-2 percigforraljuk, a főzőlapot elzárjuk és hagyjuk, hogy fedő alatt a gőzben puhára párolódjon.
  6. A paradicsomokat megtöltjük, tetejükre 1-1 szelet mozarellát teszünk.
  7. Egy tűzálló tálba tesszük, kevés olívaolajjal meglocsoljuk és addig sütjük, míg a sajt egy kicsit meg nem pirul rajta.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 151
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8900
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 22.

Ajánló

    CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it     CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A Vidék Ízében találtam ezt a receptet. Egy kicsit változtattam rajta. Nagyon finom vacsora kerekedett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!