Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaszinó tojások

Kaszinó tojások
Kaszinó tojások
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegkonyhai alapok mindenkinek.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, és kettévágjuk.
  2. A sárgáját lereszeljük.
  3. Kemény besamel mártást készítünk. A vaj felét forrósítjuk, és a lisztet lepirítjuk benne, világos színűre. A tejet felforraljuk a fűszerekkel, és a forró pirított lisztet belekeverjük, két percig még főzzük, simára keverve. Ha kész, kihűtjük.
  4. Robotgépet krémkeverő karral szereljük össze. A vajat habosra keverjük, rakjuk hozzá a besamelt és tojássárgákat, keverjük közepesen kemény krémmé.
  5. A tojásfehérjéket töltsük meg krémmel. Használjunk csillagcsővel ellátott habzsákot.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 820
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
75 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

besameles töltött tojás, krémes kaszinótojás

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

283
főtt tojás 5 db
vaj 10 dkg
finomliszt 5 dkg
tej 1 dl
0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
fehér bors 1 csipet
petrezselyem 1 szál
mustár 1 késhegynyi