Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petra Finomliszt alapanyag

energiamegoszlás

kalóriatartalom

gramm
364 kcal
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kata lizátor
Kata_lin / Kata lizátor Mon, 2012-01-02 15:08

Sziasztok!
Régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon ha a finomliszthez korpát és szárított búzacsírát keverek, akkor ugyanott vagyok, mintha teljes kiőrlésű liszttel sütnék? Vajon mennyi lehet az arány?
A Graham liszt is így készül (csak abban csíra nincs), aminek a száma BL 200-as. Tulajdonképpen a BL 55-ös lisztbe kevernek (vissza) korpát. Vajon mennyit?
És vajon csírából mennyit keverjek a finomliszthez?
(Szerintem ezzel a módszerrel sokkal olcsóbban lehetne hozzájutni "teljes kiőrlésű" liszthez!)