Lepd meg a Valentinod egy vacsival!

A régi mondás úgy tartja, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Biztos van némi igazságtartalma, teszteljük le nyugodtan. Mondjuk, Valentin-napon. Készüljünk különleges menüvel, és figyeljük a reakciókat. Ha a párunk...

...ínyenc típus

A tengeri herkentyűk, jó borok, egzotikus gyümölcsök és érett sajtok nagy tisztelőjét a következő menüsorral várjuk haza:

...húsevő

Amennyiben az egyetlen zöldségféle, amit megeszik, az a krumpli (azt is csak egy kis szafttal), akkor inkább ne a mai napot válasszuk ki az új fogások bevezetésére. Készítsük ezt:

...a gyors

Lehet, hogy nem támogatjuk a gyorséttermek iránti rajongását, de ezen a napon tehetünk egy kis engedményt. Had csodálkozzon!

Még több Valentin-napi recept itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!