r
Nosalty Logó

Wokban párolt zöldségek virslivel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Wokban párolt zöldségek virslivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 255 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1018 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 91 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    904.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    491 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    214.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    783 micro
  • β-crypt
    271 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 255 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    42 g

Zsír

  • Összesen
    66.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3619.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    628 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1962 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    858.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    281 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    244 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    3132 micro
  • β-crypt
    1085 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1010 micro
Összesen 1018 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    96 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 91 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát, gombát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk, majd a paprikát is vékony csíkokra vágjuk.
  2. A kukoricát lecsepegtetjük a levétől, és félretesszük.
  3. A virsliket félbevágjuk, és felkarikázzuk.
  4. Az olajon megdinszteljük a hagymát, gombát, paprikát (mindvégig nagy lángon pároljuk a zöldségeket, különben nagyon leveses lesz), és miután ezek kicsit párolódtak (1-2 perc), hozzáadjuk a kukoricát és a virslit is.
  5. Ízesítjük borssal és szójaszósszal.
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 17547
  • Feltöltés dátuma: 2010. február 11.

Ajánló

 

Receptjellemzők

Receptkategóriák

20 perc alatt vacsi a családnak. Imádják, főleg a párom.

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Soha nem gondoltam volna, hogy az albis vacsinkat más is kifejlesztette magának.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.