r
Nosalty Logó

Burgonyás tésztában sült kolbász

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsisef
Burgonyás tésztában sült kolbász
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 704 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 2811 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 194 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    310 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1930.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    326 mg
  • Nátrium
    1261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    219 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 704 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120.1 g

Zsír

  • Összesen
    194.1 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7723.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    1076 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    1303 mg
  • Nátrium
    5045 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    722.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    891 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    239 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    917 mg
  • Retinol - A vitamin:
    877 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    149 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1173 micro
Összesen 2811 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    532.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    348 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 194 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A burgonyát megtisztítjuk, áttörjük. Összekeverjük tojással, sóval, olajjal és annyi liszttel, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
  2. A kolbász bőrét lehúzzuk, felkarikázzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, tojássárgáját, tejszínt és összekeverjük.
  3. Az ovális sütőedényünket kiolajozzuk, és a tésztánk felével kibéleljük.
  4. Ráöntjük a kolbászos keverékünket és elsimítjuk.
  5. A tészta másik felével betakarjuk, és 180 C-ra előmelegített sütőbe tesszük.
  6. 35 percnyi sütés után reszelt sajttal megszórjuk, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 113
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 12532
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 19.

Ajánló

Salátával vagy savanyúsággal kínáljuk. Jó étvágyat kívánok!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

Szeretjük.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk