r
Nosalty Logó

Babapiskótás epertorta sütés nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
DuCsi
Babapiskótás epertorta sütés nélkül
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Összesen 533 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Összesen 4273 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Összesen 228 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.5 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 533 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    78.6 g

Zsír

  • Összesen
    190.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1667.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    749 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    678 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    539.7 g
  • Cukor
    288 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    395.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    560 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    139 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 4273 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    89.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    10 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Elkészítés

eperréteg

  1. Az epret a cukorral feltesszük főni. Mikor már megpuhult, robotgéppel pépesítjük, és felforraljuk. A vaníliás pudingport kikeverjük a vízzel, és ezzel sűrűsítjük be, főzzük addig, mint egy pudingot. Kihűtjük.

puding

  1. Ízlés szerint pudingot készítünk a tasakon leírtak szerint. (Én fél liter helyett 4 dl tejben szoktam ilyenkor csinálni, hogy a puding sűrűbb legyen.) Kihűtjük.

krém

  1. Habtejszínt kemény habbá verjük, a mascarponét kikeverjük a porcukorral, majd összekeverjük őket.

összeállítás

  1. A maradék deci tejbe mártjuk a babapiskótákat, és kirakjuk vele a tortaformát. Rétegezzük a krémeket. Piskóta-vaníliás puding-eperkrém-mascarponés krém, piskóta-vaníliás puding-eperkrém-mascarponés krém. Díszítésnek érdemes hagyni kicsit az eperkrémből. Hűtőben állni hagyjuk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 34
  • Össznézettség: 10601
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 15.

Ajánló

Egyszerű, könnyű és isteni finom. A gyümölcsöt lehet váltani, el tudom képzelni sárgabarackkal is. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű alapkrémekből összeállított receptem.

Hozzávalók

eperréteg

puding

krém

összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!