Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aioli-fehér változat recept

hozzászólások (4)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kalcium
Réz
Mangán
Szelén

TOP Vitaminok

E K Folát A

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
0.6 g

zsír

Összesen:
106.7 g
Telített zsírsav:
14 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
49 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
39 g

ásványi anyagok

Összesen:
0 g
Kalcium:
21 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
0 mg
Foszfor:
1 mg
Kálium:
4 mg
Nátrium:
8 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
0 µg

szénhidrát

Összesen:
1.1 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
0.5 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
0 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
0 µg
E vitamin:
44 mg
K vitamin:
6 µg
A vitamin (RAE):
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 12 adag *

fehérje

Összesen:
6.7 g

zsír

Összesen:
1280.7 g
Telített zsírsav:
170 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
589 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
464 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
248 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
3 mg
Foszfor:
17 mg
Kálium:
43 mg
Nátrium:
102 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
2 µg

szénhidrát

Összesen:
13 g
Összes cukor:
9 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
6.3 g

vitaminok

Összesen:
0.5 g
C vitamin:
3 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
0 µg
E vitamin:
524 mg
K vitamin:
69 µg
A vitamin (RAE):
0 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.4 g

zsír

Összesen:
86.1 g
Telített zsírsav:
11 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
40 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
31 g

ásványi anyagok

Összesen:
0 g
Kalcium:
16 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
0 mg
Foszfor:
1 mg
Kálium:
3 mg
Nátrium:
7 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
0 µg

szénhidrát

Összesen:
0.9 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
0.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
0 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
0 µg
E vitamin:
35 mg
K vitamin:
5 µg
A vitamin (RAE):
0 µg
hasonló receptek

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Torma
Torma / Torma Tue, 2013-11-26 09:48

Szia Szotty! Bámulatos!! Kipróbálnám, de nekem valahogy le kell redukálnom ezt az adagot...Ha esetleg kitalálsz egy kisebb adagot, légyszi írd meg! Most éppen van fokhagyma habom (toum) és házi majonézem is a hûtõben. Glaser szakács "gyors majonéz" (botmixeres) receptje 1 perces; ma így dobtam össze majonézt a gomba-salátámhoz. Várom a következõ receptjeidet; igen jól írod õket! Üdv, Torma :)

Szotty
Szotty / Szotty Tue, 2013-11-26 10:33

Szia Torma! Köszi a bíztatást. Szerintem simán redukálhatod az adagot úgy hogy 0,3 dl tej - kb 0,5 liter olaj. Nem lesz belőle olyan nagyon sok. (Én ennyiből csináltam - csak az eredeti receptet tettem fel.) Ebből a menniységből 1 tálkányi (olyan vendégváró rágcsa tál - mogyoró stb.) jött ki. És a hűtőben lefedve meg 4-5 napig eláll simán (lehet tovább is, de azt nem élte meg...) :) Azt olvastam hogy jobban eláll mint a Toum, mert a fehérje hab összeesik, ezt meg nem (nem tudok nyilatkozni, mert a Toum sem maradt meg sokáig.. :) :) ) Üdv

Torma
Torma / Torma Tue, 2013-11-26 13:45

Köszi a gyors választ Szotty :) ez így jó lesz! Én már sokszor csináltam fokhagymás habot, de nekem tároláskor sem esik össze! Pár napnál tovább persze nálam se tart...a héten kipróbáltam grillcsirkével; fincsi volt! OK, nem kalóriaszegény, de ezt nem nagykanállal esszük...a foki és a citrom jó hatása meg mindenért kárpótol!
Az jutott eszembe, hogy talán ki lehetne próbálni a botmixeres, gyors felverési módszert a fokhagyma habhoz is! Végülis majdnem ugyanazok az összetevők. Ha sikeres lesz, majd jelentem neked!
Ja, azt is akartam mondani, hogy nagyon jók a fotóid is, mert nemcsak guszta, de jól mutatja a krémes állagot mindkét fotód!!! Üdv, T :)

949
fokhagyma 4 gerezd
tej 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 15 dl