r
Nosalty Logó

Túróval és póréval sütött hús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Túróval és póréval sütött hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 849 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3399 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 200 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.2 g

Zsír

  • Összesen
    64.1 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    235 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1593.7 g
  • Cink
    264 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    202 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    668 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    262.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    339 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    26 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    121 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    315 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    290 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 849 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    232.7 g

Zsír

  • Összesen
    256.2 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    941 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6374.9 g
  • Cink
    1054 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    630 mg
  • Vas
    807 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    2673 mg
  • Nátrium
    753 mg
  • Réz
    41 mg
  • Mangán
    33 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1049.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1355 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    190 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    104 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    483 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    618 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1259 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1158 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1672 micro
Összesen 3399 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375 g
  • Cink
    62 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 200 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szeletekre vágott húst a vajon hirtelen kisütjük: mindkét oldalukat pirosra.
  2. Hozzáadjuk a túrót és a karikára vágott pórét.
  3. Megsózzuk, kevés vizet öntve alá pároljuk.
  4. Amikor a hús megpuhult, ráöntjüka tejszínt, borsot darálunk rá, összeforraljuk.
  5. Tálaljuk.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 16574
  • Feltöltés dátuma: 2009. április 07.

Ajánló

Csirkéből, pulykából is készíthetjük. Rizzsel, párolt zöldségekkel és/vagy paradicsomsalátával nagyon príma!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Túróval és póréval sütött hús
Harmathy Ildikó 313 recept

A túró és a póré együttese nagyon felturbózza a natúr hússzeletet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!