r
Nosalty Logó

Tejes rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Tejes rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Pác

Panír

Összesen 1322 kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Pác

Panír

Összesen 5287 kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Pác

Panír

Összesen 196 kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.5 g

Zsír

  • Összesen
    91.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    339 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2631.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    266 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    1645 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    170 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 1322 kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    266 g

Zsír

  • Összesen
    366.6 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    153 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    1356 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10524.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1063 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    2242 mg
  • Nátrium
    6581 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    205.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    850.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    678 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    228 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    1108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    678 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 5287 kcal
  • 16% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    390.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

Pác

Panír

Elkészítés

Pác

  1. A megtisztított csirkét feldaraboljuk.
  2. Egy fazékba beleöntjük a tejet, beletesszük a sót, elkeverjük, hogy elolvadjon, majd belerakjuk a feldarabolt húst. Legalább 4 óráig érdemes benne tartani, de legjobb előtte való este belerakni a tejbe, aztán be a hűtőbe.
  3. Másnap kiszedjük, lecsurgatjuk, és panírozhatjuk.
  4. Először lisztbe, majd sörös tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk.
  5. Forró, bő olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3664
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 15.

Ajánló

Ajánlatos megforgatni egypárszor sütés közben, ne süssük meg mindjárt az egyik oldalát teljesen. Ezt meg a TV-ben hallottam, és azóta így sütöm.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ezt gyakran sütöm, mert szereti a család. A pác az édesanyukámtól származik. Halász-vadász családból származom, halat, vadhúst szoktak így beáztatni tejbe. A hús egyenlően sós, kimondottan finom és omlós. Ez a módszer tökéletesen bevált nálunk.

Hozzávalók

Pác

Panír

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!