r
Nosalty Logó

Fokhagymás prézlis buci

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fokhagymás prézlis buci
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Rántás és töltelék

Összesen 129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Rántás és töltelék

Összesen 256 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Rántás és töltelék

Összesen 237 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    343.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    686.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    166 mg
  • Nátrium
    362 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 256 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    635.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    335 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 237 kcal

Hozzávalók

Rántás és töltelék

Elkészítés

Rántás és töltelék

  1. A panírozásból megmaradt tojást és a zsemlemorzsát összeöntjük, és tömör masszát formázunk belőle annyi zsemlemorzsával, hogy még összeálljon.
  2. Tetszés szerint kisebb vagy nagyobb korongokat formázunk, krémsajtot és fokhagymát teszünk a középre, majd egy másik kis korongot a tetejére teszünk, és összetapasztjuk. Villával összenyomkodjuk a szélét, ezzel is jó kinézetet adva az ételnek.
  3. Olajban kisütjük, majd papírszalvétára tesszük.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 9
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1034
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 15.

Ajánló

Én tartármártással, rizzsel, vagy hasábburgonyával készítem. Ideális megoldás ahhoz, hogy felhasználjuk a krémsajtot egy rántott étel elkészítéséhez. Fokhagyma mellé bacon vagy sonkadarabkákat is lehet tenni. Egyszerű és olcsó étel azoknak is, akik nem szeretik a rántott húsokat. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A megmaradt tojás és zsemlemorzsa hasznosítására ideális megoldás, és a megmaradt krémsajt vagy más, nem rántható dolgok felhasználásának praktikus módja.

Hozzávalók

Rántás és töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek