9 ízletes, fűszeres olajban pácolt húsétel, amelyhez már csak egy saláta kell

Csirke vagy sertés? Klasszikus vagy ázsiai ízvilág? Minden finomabb egy egészséges olajjal, fűszeres pácban készült verzióban. Ezek az ebéd- vagy vacsoraötletek egyszerűek és változatosak! (x)

  1. 1.

    Tepsis csirkeragu

  2. 2.

    Bőrös sertéslapocka

  3. 3.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  4. 4.

    Egyszerű cigánypecsenye

  5. 5.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  6. 6.

    Kínai szezámmagos csirke

  7. 7.

    Csirke görög módra

  8. 8.

    Mustáros csirkemell rizzsel

  9. 9.

    Indiai fűszerezésű grillcsirke-szeletek

Dobd fel a grillszezont a Vénusz fűszerolajokkal!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek