7 szaftos brassói, mely után mind a 10 ujjad megnyalod
A brassói remek egytálétel, mely akkor az igazi, ha a pecsenye nagyon szaftos, a krumpli pedig igazán ropogós. Na meg persze akkor, ha egy kis savanyúság is kerül mellé.
NosaltyA brassói remek egytálétel, mely akkor az igazi, ha a pecsenye nagyon szaftos, a krumpli pedig igazán ropogós. Na meg persze akkor, ha egy kis savanyúság is kerül mellé.
NosaltyKészüljön ma egy laktató klasszikus csurgatott tojásleves, egy szuper szaftos brassói aprópecsenye és egy seperc alatt elkészíthető sportszelet.
NosaltyIndítsuk a mai napot klasszikus fogások készítésével! Jöhet egy gazdag palócleves? Utána gyorsan összehozunk egy brassóit, végül az első szilvákat palacsintába tesszük desszertnek.
NosaltyA brassói az a klasszikus, amelynek receptje mindenkinek más miatt "az igazi", de a lényeg, hogy nélküle nem tudunk létezni se!
NosaltyEgy szó, mégis megannyi ízes és szaftos recept: a 'pecsenye' kifejezés mögött felsorakozik egy egész szakácskönyvnyi kedvenc, brassóik, szűz- és cigánypecsenyék, sertések, csirkék és marhák várnak. Készítsd el a legszimpatikusabbat!
NosaltyEgy tányér szaftos brassóitól el lehet alélni, valljuk be, különösen akkor, ha jó adag mennyei savanyúsággal tálaljuk.
NosaltyMai menünket már csak azért végigkóstolnátok, hogy eljuthassatok a fantasztikus töltelékű Gundel palacsintáig. A brokkolikrémleves és a brassói sem hagy majd cserben, ígérjük, főleg, hogy mindhárom fogásból igazán gyors változatot mutatunk.
NosaltyA mai menü egy igazi ízkavalkád lesz, hiszen egy zöldséges krémlevesből, egy klasszikus brassóiból és egy ínycsiklandozó császármorzsából áll.
NosaltyLaktató és gazdag egytálételek a brassóitól a paprikás krumplin át a bácskai rizses húsig, minden, mi jó, és amit idén a legtöbbet kerestetek!
NosaltyA mai klasszikus fogásokkal nem elég, hogy jól fogunk lakni, de nagyon boldogok is leszünk tőlük. Az örömöt raguleves, brassói és mákos kevert okozza.
NosaltyHúsos tokányból számos fajtát ismer a magyar konyha. De a brassói az brassói. Sok fokhagymával, a sertés legnemesebb részéből, szűzből az igazi, bár eredetileg marhából készült. 8 fővárosi éttermet ajánlunk, ahol az állandó kínálat része.
NosaltyHússal, sajttal, tejszínnel, hüvelyessel, tejföllel, baconnel, minden földi jóval készültünk nektek. Az egytálételek nagy kedvenceink!
NosaltyAz étel, amelynek csak a neve apró, az ízélmény viszont hatalmas! Retró, klasszikus és hagyományos magyaros fogás, de örökké szeretni fogjuk!
NosaltySzínes, ízekben gazdag menüt ajánlunk nektek bablevessel, valódi brassóival és krémes ribizlis süteménnyel.
NosaltyTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.
A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!