#

venusz1

  • receptjei: 27
  • regisztrált: 2010.09.19

venusz1 adatai

Rólam

Állandóan pörgök.Mindig mindent azonnal szeretnék.Nehéz velem lépést tartani.Talán gyerekkoromban hiperaktív lehettem, és nem nőttem ki.Bár akkor még nem volt divat ez a betegség.Szeretek "szöszmötölni" bármivel.Azért élek,hogy megvalósítsam gyermekeim álmait.Ha valamit kérnek,fél perc múlva már azon kattog az agyam hogyan oldjam meg.Szeretem:a CSALÁDOM,romantikát,provance stílust,antik dolgokat,barokk kort,csillagokat, nyarat,tenger partot,kagylókat,köveket,kínai kaját,gyrost,süteményt,legyezőket,turiba-lomiba kincseket keresni,és még annyi mindet szeretek.Ha mindent megosztanátok veletek akkor nyitott könyv lennék.

Hobbik

sütés,lakberendezés,varrás,internet

Mióta főzök

Szeretek főzni, amióta önálló életet élek. Rendszeresen azóta főzők, hogy férjhez mentem, és gyerekeim születtek. Mivel a férjem és a kisebbik lányom édesszájú, rólem nem is beszélve, inkább sütni szeretek.

A hely, ahol főzök

Alföld

Ars poetica a konyhában

Nincs étkezés desszert nélkül!

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!