Budai agglomeráció egyik kis kertfalujában, saját kis konyhámban. Sajnos amikor a párommal "leléptük" a konyha méretét, akkor nem kértünk meg három örökmozgó, aprótalpút, hogy segítsen modellezni...
Ars poetica a konyhában
Nincs két egyformán sikerült süti, és soha nem ugyanolyan a kedvenc tokányom íze sem. És ez a jó!
Jó érzés, ha valamelyik hozzávalót sikerül kreatívan helyettesíteni mással, ami éppen van otthon. Szeretek kísérletezni, vonzanak az új ízek. Fő mottóm: ha lehet, minél kevesebb mosogatással, minél gyorsabban! Szeretem, ha az elkészült ételek színesek.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!