r
Nosalty Logó

Töltött nyúlcomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Töltött nyúlcomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 516 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1032 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1076.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    575 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    18 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    941 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 516 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    104 g

Zsír

  • Összesen
    63.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2152.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1150 mg
  • Nátrium
    555 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    464.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    383 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    36 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    226 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1881 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 1032 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    252 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat éles kés segítségével kicsontozzuk. A kicsontozott combokról a cafatokat körben levágjuk, hogy szép formát kapjuk.
  2. A levágott húsdarabokat aprítógépbe tesszük, megszórjuk sóval, borssal és fűszerpaprikával, majd apróra daráljuk.
  3. Adunk hozzá 2-3 ek tejszínt, és krémesre dolgozzuk. Hozzákeverjük a gyűrűkre vágott metélőhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A combokat sóval, borssal fűszerezzük, mindegyik combra a csont helyére teszünk egy-egy kanál tölteléket, konyhacérnával összekötözzük.
  5. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A húst körben megpirítjuk a forró olajban, hozzáöntünk egy kevés levest, lefedjük, és lassú tűzön kb. 45 percig pároljuk, amíg megpuhul. Ha szükséges, öntünk hozzá kevés levest.
  6. Mikor a hús megpuhult, vegyük ki a pecsenyeléből, és tartsuk melegen. A pecsenyelevet öntsük fel a maradék levessel, szűrjük át, tegyük vissza a serpenyőbe, és főzzük fel, keverjünk hozzá 2-3 ek hideg vajat.
  7. A szószt tálaljuk a húshoz.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2585
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kicsontozott combokat pácolhatjuk 1 napot egy írós, fűszeres pácban. Felhasználás előtt vegyük ki a pácból, hideg vízzel öblítsük le, és töröljük szárazra. A töltelékhez keverhetünk kevés, forró vízben áztatott, majd apróra vágott, szárított vargányát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek