r
Nosalty Logó

Svájci lakodalmas szelet

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Svájci lakodalmas szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 1491 kcal
  • 12% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 8928 kcal
  • 12% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Összesen 307 kcal
  • 12% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.6 g

Zsír

  • Összesen
    107.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    281 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1344.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    565 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    236.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    637 micro
Összesen 1491 kcal
  • 12% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.3 g

Zsír

  • Összesen
    647.5 g
  • Telített zsírsav
    124 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    288 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    198 g
  • Koleszterin
    1685 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8064.4 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    459 mg
  • Kálcium
    822 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    502 mg
  • Foszfor
    3388 mg
  • Nátrium
    2823 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    424 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1417.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    470 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    182 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    85 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    613 micro
  • Kolin:
    831 mg
  • Retinol - A vitamin:
    412 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    666 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3824 micro
Összesen 8928 kcal
  • 12% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    276.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 307 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst vékonyra kiverjük, besózzuk.
  2. A szalonnát apró kockára vágjuk, és kevés olajon kisütjük.
  3. Hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót. Pár percig kevergetjük, majd felöntjük a borral.Őrölt borssal ízesítjük, ha kell, még sózzuk.Puhára pároljuk.
  4. A legvégén kerül bele az apró kockára vágott alma. 1-2 percig ezzel is pároljuk.
  5. Tűzről lehúzzuk, belekeverjük a metélőhagymát.
  6. A húsok közepére halmokat rakunk ebből a töltelékből, majd óvatosan felcsavarjuk, és fogpiszkálóval rögzítjük.
  7. Bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 729
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 88847
  • Feltöltés dátuma: 2009. december 28.

Ajánló

Majonézes burgonyával finom!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyukám mindig ezt az ételt készítette karácsonykor, idén a tesóimmal nosztalgiáztunk egy kicsit.

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz és sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!