r
Nosalty Logó

Spaghetti Carbonara Julie konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Spaghetti Carbonara Julie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 802 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1603 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 283 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.3 g

Zsír

  • Összesen
    34.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2572.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    1470 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    274 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    346 micro
Összesen 802 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.9 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5144.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    818 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    1054 mg
  • Nátrium
    2939 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    429 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    568 micro
  • Kolin:
    549 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    692 micro
Összesen 1603 kcal
  • 18% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    127 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    905.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    97 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tarját felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk.
  2. A tojássárgáját és a reszelt parmezánt elkeverjük a tejszínben. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Közben feltesszük főni a tésztát.
  4. Ha kész a tésztánk, leszűrjük, de hagyjuk, hogy kicsit vizes maradjon. Visszaborítjuk az edénybe, ráöntjük a húst és a szószt. Gyors mozdulatokkal összekeverjük, és visszarakjuk a tűzhelyre. Addig kevergetjük, míg el nem kezd a tojás kötni. Azaz ne túl sokáig, nehogy rántottát kapjunk.
  5. Tálalás előtt, ha szükséges, fűszerezzük újra.
  • Elkészítettem: 290 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4774
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 17.

Ajánló

Füstölt sonka helyett természetesen használhatunk szalonnát is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy gyors, laktató klasszikus.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek