r
Nosalty Logó

Sacher kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Márti
Sacher kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A mázhoz

Összesen 654 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A mázhoz

Összesen 7831 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A mázhoz

Összesen 403 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    34.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.1 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 654 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    79.8 g

Zsír

  • Összesen
    418.4 g
  • Telített zsírsav
    250 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1494 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4098.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    666 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    768 mg
  • Foszfor
    1826 mg
  • Nátrium
    597 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    949.5 g
  • Cukor
    627 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    454.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2518 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    709 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2468 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    616 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1158 micro
Összesen 7831 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 403 kcal

Hozzávalók

A sütihez

A mázhoz

Elkészítés

A sütihez

  1. A tésztához a vajat felolvasztjuk, beletördeljük a csokoládét, és hagyjuk, hogy az is elolvadjon.
  2. A tojásokat a cukorral felverjük. A csokoládés keveréket 3 evőkanál vízzel, a liszttel és sütőporral, pici sóval a tojáskrémbe keverjük. Vajazott, lisztezett formába öntjük a tésztát, és 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.
  3. Ha kihűlt a tészta, félbevágjuk, megkenjük a baracklekvárral az egyik felét, visszatesszük a tetejét, és azt is megkenjük lekvárral, majd tetszés szerinti egyforma kockákra vágjuk.
  4. A mázhoz a tejszínt, a vajat, a porcukrot lassan kevergetve felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a csokoládét, és simára keverjük. Ha hűlt egy kicsit, a sütikockákat egyenletesen megkenjük, és a tetejét is bevonjuk a csokival. Dermedés után fogyasztható.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10251
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 26.

Ajánló

Tetejére a maradék csokimázból nyomhatunk "S" betűket.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bár a receptben le van írva a csokimáz, de én most csak sima tortabevonóval kentem meg. Hát nem lett olyan szép, mint kellett volna, de azért biztosan el fog fogyni.

Hozzávalók

A sütihez

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!